Víkendový program vítkovických týmů

14. ledna 2014, Redakce

O víkendu se o body poperou vítkovické ženy, juniorky, junioři, veteráni, starší žáci B i všechna družstva mladších žáků.

Víkendový program vítkovických týmů odstartovali ve čtvrtek před kamerami ČT naši muži výhrou v Pardubicích nad místním Sokolem, bojujícím o místo v play-off. Vítkovice v pohledném zápase zvítězily 10:6 a před víkendovými boji 17.kola poskočily na 4.místo.

Extraligový zápas čeká také stříbrné vicemistryně, jedoucí v neděli na půdu Tatranu Střešovice. Podzimní souboj na Dubině s aktuálně sedmým týmem tabulky vyhrály s přehledem Vítkovice, poměrem 11:2.

Dvojzápas mají před sebou junioři i juniorky. Junioři v sobotu zavítají na půdu deváté Třebíče, v neděli náš tým přivítají florbalisté SK Florbal Benešov, který v této sezóně získal pouhé dva body. Oba zápasy na naší půdě skončily vítězstvím Vítkovic (14:7, 10:7). Juniorky nastoupí v sobotu nejprve proti vrstevnicím z Uherského Brodu, o dvě hodiny později pak proti týmu TEMPISH FBS Olomouc. Obě utkání se hrají v Olomouci.

Také veterány čekají v sobotu ligové zápasy, oba týmy je odehrají v SH Horní Suchá. Vzájemný zápas je tentokrát nečeká, áčko změří síly s Bohumínem a domácí Horní Suchou, tým B se postaví proti družstvu „mladíků“ P.E.M.A. Opava a taktéž Horní Suché.

Starší žáci B Vítkovic hostí v sobotu ligové zápasy na Dopravce a čekají je souboje s Petrovicemi a Slovanem Havířov.

Neděle bude patřit mladším žákům. Na ligových turnajích se představí všechny tři týmy, Panteři, Tornádo a Hurikáni. Družstvo Panterů odjíždí do Bolatic na turnaj pořádaný florbalisty FBC Štěpánkovice, Hurikáni zajížději do Českého Těšína a Tornádo jako jediný ze všech vítkovických družstev odehraje své zápasy na Dubině.

Držíme palce našim barvám v akci!