Víkendový program vítkovických týmů

24. ledna 2014, Redakce

V I T K O V I C E - O víkendu se o body poperou přípravky, starší žáci B, ženy, junioři, dorostenci, ml.žáci Hurikán i extraligoví muži.

Výčet víkendového programu vítkovických týmů začneme našimi nejmladšími. Přípravky Lvíčata a Tygříci v sobotu jedou na svůj první letošní turnaj do Paskova, kde se kromě domácích Saurians střetnou se Slovanem Havířov. Starší žáci B pocestují na místo, dobře známé účastníkům letních soustředění – Odry u Nového Jičína. V místní sportovní hale odehrají zápasy proti domácímu družstvu Juventus Odry a Torpedu Havířov B.

Souboj prvního s druhým v ligové tabulce čeká vítkovické ženy, zajíždějící na půdu čerstvých vítězek Poháru ČP, pražského Herbadentu. Atraktivní souboj začíná v sobotu od 19h.

Na domácí půdě se o víkendu představí junioři. V sobotu od 18h vyzvou Liberec, v neděli je čeká zápas s florbalisty BILLY BOY Mladá Boleslav, začátek na Dubině ve 13h.

V neděli odjíždějí na další ligový turnaj mladší žáci Hurikán, kteří stejně jako v sobotu starší žáci B, navštíví známé Odry.

Ve výčtu vítkovických zástupců nesmíme zapomenout na úspěšné dorostence z Isoline Cupu, cestujíc až do Litovle u Olomouce, kde změří síly s Torpedem Havířov a Mohelnicí.

Nedělní podvečerní program na Dubině uzavřou vítkovičtí muži, když od 17.15h vyzvou pražské Bohemians, aktuálně sedmý tým tabulky. Rozdíl mezi čtvrtými Vítkovicemi jsou pouhé tři body!

Přijďte fandit na Dubinu vítkovickým týmům, juniorům i mužům, těšíme se na Vás!