Vítkovickým žákyním se zápasy v Mikulovicích nevyvedly

13. února 2014, Martina Bernardová

Mladší žákyně Vítkovic v sobotu odehrály tři ligové zápasy. Přesto, že se vítězství nedočkaly, herní posun dopředu byl znát!

V sobotu 8. 2. se vítkovické žákyně vypravily ke třem utkáním do dalekých Mikulovic u Jeseníku.

Hned úvodní utkání sehrály proti Kopřivnici, která je na předchozím turnaji porazila. Bylo tedy co vracet. Holky ale do utkání nevstoupily moc dobře. Hra byla ospalá, holky dostávaly hloupé góly a brankářce Terce Tománkové to moc neusnadňovaly. Tento zápas skončil pro naše holky 3:7, přičemž gólem se blýskla Barbara Jakubcová, Terka Gálová, a hezkým individuálním průnikem také Jana Vojcíková.

Druhý zápas proti domácímu Jeseníku se vyvíjel o poznání lépe. Holky do něj vstoupily dvěma rychlými brankami, o které se zasloužila Terka Gálová a Denisa Hyršová. Pak ale jakoby s výsledkem byly spokojené a přestaly hrát. To však domácí hráčky potrestaly a vstřelily pět branek. Naše holky se i přes dobrou hru k dalším gólům nepropracovaly a zápas tak skončil 2:5.

Třetí zápas sehrály holky proti silné Olomouci. Holky se snažily ze všech sil, ale olomoucké hráčky jim moc šancí nedávaly. I když naše kombinační hra byla dobrá a troufám si říct i lepší, než ze strany soupeře, tak si holky v tomto zápase vybraly všechno střeleckou smůlu a nepovedlo se jim do olomoucké svatyně vsítit ani jednu branku. Olomouci se povedlo gólů vstřelit sedm, takže poslední zápas skončil skórem 0:7.

I když výsledky nejsou příliš lichotivé, výkonnostní posun je zápas od zápasu znát. Další zápasy sehrají naše holky na domácí půdě 23. února. Přijďte nás podpořit!

Sestava:

T. Tománková

M. Kolářová, B. Jakubcová, T. Zemanová, J. Vojcíková, D. Hyršová, B. Plačková, S. Rašková, K. Chaloupková, M. Ondrůšková, E. Volčíková, T. Gálová