Muži nakonec vezou z Boleslavi dvě prohry 5:4

24. března 2014, CD

Vítkovice budou dohánět manko, po prvním víkendu prohrávají 0:2 na zápasy.

Muži Vítkovic se dostali do nepříjemné situace. Ani ve druhém zápase se jim nepodařilo dobýt mladoboleslavskou tvrz. A to měli zápas opět dobře rozehraný.

Již v první třetině si vypracovali dvougólový náskok. V 11.minutě se trefil v play-off výborně hrající David Matúš a o tři minuty později zvýšil Jan Šebesta. Teprve pak přišli na řadu domácí, Ciompu překonal z voleje Tadeáš Chroust.

Ve 23.minutě vrátil Vítkovicím dvoubrankové vedení Zdeněk Žák, pak ale bohužel přišel výpadek, který nakonec stál Ostravany zápas. Mladá Boleslav šňůrou čtyř branek zcela obrátila výsledek zápasu! Po vlastní brance Hubálka se trefil dvakrát Tomáš Chroust a mezi jeho góly se ještě vešel gól Curneyho.

V poslední třetině se Vítkovice snažily vyrovnat seč jim síly stačily. Cíli je přiblížil Jakub Hubálek. Na konci zápasu tlak Vítkovic gradoval, Mladou Boleslav zachránilo 7 sekund před koncem břevno! Smůla. Zatímco domácí v pátečním zápase 19 vteřin před koncem power-play využili, Vítkovické zastavila branková konstrukce.

Loni bylo na tribunách v Mladé Boleslavi narváno a vždy se počet diváků vyšplhal přes 600, letos byly návštěvy skromnější. V pátek sledovalo první semifinále 420 a v sobotu 356 diváků. Přijďte o nadcházejícím víkendu na Dubinu pomoci vítkovickým hráčům vyrovnat semifinálovou sérii!!!


Partnerem semifinálových zápasů mužů i žen je Ollies