Trénink s mistry!

26. dubna 2014, Vlaďka Zoubková

Během příštího týdne čeká naši mládež na odpoledních trénincích milá návštěva!

Kdo naše naděje navštíví? Mezi oslavami, pracovními a v těchto dnech zejména školními povinnosti přijdou mezi děti naši mistři a mistryně! Od pondělí do středy na trénincích přípravky, elévků, mladších i starších žáků se kromě trenérů budou malým vítkovičákům věnovat také nejlepší florbalisté a florbalistky extraligy. Nepřijdou ale s prázdnou, dětem ukážou cenné trofeje, medaile a poháry, vybojované před 14dny v O2 aréně.



Zda originály pohárových trofejí vypadají stejně dobře jako tyhle marcipánové sladkosti, se může přesvědčit každý fanoušek, dojde-li od pondělí do středy (cca od 15-18h) na Dubinu. Může se přijít podívat každý, kdo nestihl setkání s hráči ve Forum Nová Karolina! Na trénincích bude k dostání také mistrovská kolekce ( DVD, tričko, plakáty ), s hráči je možno se také vyfotografovat, či si přijít pro autogram.


Pravděpodobné hráčské obsazení v jednotlivých dnech:

Pondělí : Zdeněk Žák, Marek Bräuer, Lukáš Hájek, Katarína Klapitová, Martina Mahdalová

Úterý: Lukáš Veltšmíd, Jan Jelínek, Pavel Brus, Andrea Pastušková, Monika Léblová, Lenka Kubíčková

Středa: Roman Ciompa, Jakub Hubálek, Václav Gurkovský, Lukáš Souček, Denisa Ferenčíková, Petra Mandátová, Klára Kociánová

Na trénincích se objeví také trenéři extraligových týmů a jelikož je o naše mistry mimořádný zájem, je možná také účast médií.

Těšíme se na vaši účast!