Královské Vinohrady míří do Ostravy

20. září 2006, MiniCD

Vítkovice přivítají v letošní domácí premiéře nováčka Sokol Královské Vinohrady.

   Po remízovém startu v Liberci se poprvé představí doma, v nové domácí aréně na Dubině. Poprvé se také utkají s týmem Královských Vinohrad, který v prvním kole podlehl Havířovu vysoko 5:11.
   Všichni hráči se na víkendové utkání těší a doufají v úspěšnou Ostravskou premiéru.
Speciálně na Vinohrady se tým nepřipravuje, na tréninku se pravidelně nacvičují varianty přechodu do útoku a řešení situace jeden na jednoho. Ve formě jsou hlavně oba naši brankáři Roman Ciompa a Richard Urban, zanedlouho by se měl do přípravy zapojit také Vítkovická gólmanská legenda Daniel Grečmal. Žadná zranění po prvním utkání hlášeny nejsou. I Ťopkova naražená žebra se dala po domácím ošetření rychle do pořádku a Karel je tak opět připraven nastoupit.
   V týmu panuje zdravě nabuzená atmosféra a stejná se očekává také v sobotu. Všichni členové 1.SC SSK Vítkovice mají vstup zdarma. Tímto vás jménem celého týmu srdečně zvu do Vítkovické Dubina-arény, kde se v sobotu od 18 hodin odehraje druhé kolo Fortuna extraligy! Pojďme společnými silami vytvořit podobnou florbalovou kulisu, která byla svědkem nezapomenutelného juniorského finále v loňském roce.