Změna tréninkových jednotek

05. září 2014, Klub

Po prvním týdnu trénování přichází ještě několik změn v tréninkových jednotkách.

Vážení rodiče,

po prvním týdnu, kdy se všichni, tedy jak děti, tak trenéři, teprve probouzeli z letního lenošení a pomalu se opět dostávali do florbalového dění, se od následujícího pondělí, tedy od 8.9.2014 rozjíždějí tréninky naplno. Oproti právě končícímu týdnu došlo k úpravě časů tréninkových jednotek, kdy zvlášť mladší žáky čeká změna v podobě tréninků i na jiné hale, než té „naší“ Dubině. Dochází k tomu z důvodu toho, že nás je tolik, že se prostě už na jednu halu nevejdeme a je třeba využívat i jiných prostor. Věříme, že tuto situaci jak rodiče, tak děti pochopí.

Na internetových stránkách jsou již aktuální časy tréninků pro jednotlivé kategorie včetně kontaktů na jejich trenéry. Prosíme, aby děti navštěvovaly ty tréninkové jednotky, kam věkově patří. Případný přesun do jiného tréninkového procesu je v kompetenci trenérů kategorií po předcházející domluvě. V průběhu prvních tréninkových jednotek dostanou děti (jejich rodiče) všechny informace i v tištěné podobě.

Zároveň bychom se tímto chtěli omluvit za případné nedostatky v prvním týdnu měsíce září a věřím, že k podobným situacím bude docházet co nejméně. V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte kontaktovat pana Jiřího Gurkovského (jgurkovsky@centrum.cz, případně mobil 608 622 940), který se pokusí všechny dotazy zodpovědět.

Odkaz na tréninky zde.

Odkaz s kontakty trenérů zde.

Přejeme všem našim hráčům v následujícím ročníku mnoho sportovních úspěchů!