Vítkovice se chtějí pokusit otočit sérii

18. března 2005, MiR

1. SC SSK Vítkovice 2.3 kBSemifinálová série play-off první florbalové ligy mezi FBC Pepino Ostrava a 1. SC SSK Vítkovice může už dnes skončit. Na programu je třetí zápas, a pokud v něm uspěje FBC Pepino, postoupí do finále.

Semifinálová série play-off první florbalové ligy mezi FBC Pepino Ostrava a 1. SC SSK Vítkovice může už dnes skončit. Na programu je třetí zápas, a pokud v něm uspěje FBC Pepino, postoupí do finále. V předchozích dvou semifinálových bitvách totiž vyhrálo. „Budeme hrát doma. Nevzdáme se," řekl trenér Vítkovic Radomír Mrázek. Utkání v hale SPŠ u Čapkovy sokolovny v Ostravě začne v 19 hodin.
Ve vítkovickém táboře panuje bojová nálada. „První dva zápasy na půdě soupeře byly zcela otevřené, vyrovnané a v obou jsme mohli vyhrát i my. Kluci se poctivě připravovali, podívali se na videozáznam z obou střetnutí a jsou v bojovné naladě," uvedl manažer SSK Vítkovice Petr Jäger, který tak věří, že si jeho tým vynutí čtvrtý zápas. Ten by se hrál v neděli v hodně netradiční čas od 20 hodin.

Bilance vzájemných zápasů s FBC Pepino Ostrava je příznivější pro FBC. Celkem 40.zápasů, 11 výhry Vítkovic 1 výhra Vítkovic v prodloužení, 5.remíz, 3 výhry FBC v prodloužení, 20 výher FBC. Skóre je příznivější pro FBC 119 : 161.
Zápasy v loňské sezóně 2003/2004: 2 : 12 (doma) a 3 : 6 (venku). V semifinále play off: 5 : 6 (doma), 6 : 8 (venku) a 1 : 6 (venku). Ve čtvrtfinále Českého poháru: 1 : 3 (doma).
Zápasy v letošní sezóně 2004/2005: 4 : 5 (doma), 6 : 5 (venku). V čtvrtfinále Českého pohárů 5 : 7 (doma). V semifinále play off: 3 : 4 (venku), 2 : 3ts (venku).
Zde se můžete podívat na oficiální stránky našeho soupeře: http://www.fbcostrava.cz/