Dorostenky získaly ocenění v anketě Sportovec roku Moravskoslezského kraje

16. března 2016, Tisková zpráva

Svěřenkyně trenéra Jaromíra Veselého v minulé sezoně získaly ligové zlato.

Vítkovický mládežnický florbal oslavil v minulých dnech velký úspěch. Ve tradiční anketě Sportovec roku Moravskoslezského kraje se totiž svěřenkyně trenéra Jaromíra Veselého a aktuální mistryně republiky dostaly mezi oceněné kolektivy.

Trenér si ocenění velmi považuje. Byla tak odměněna tvrdá práce, která zisku mistrovského titulu předcházela. Zároveň jde o příjemnou motivaci pro holky do další spousty dřiny a vypocených litrů potu v tréninku i během zápasů,“ říká Jaromír Veselý.

To, že mezi dorostenkami je pár nevybroušených diamantů už zaregistroval také ženský A-tým a jen prodělaná nemoc zabrzdila rozlet například Terezy Hanzlíkové, která už kromě extraligy žen okusila také dres národního týmu juniorek na listopadovém turnaji série EuroFloorball Tour ve finském Tampere.

Tým ale není jen o Hanzlíkové. „Pro holky to znamená, že pokud budou poctivě pracovat a snažit se odvádět maximum při každé příležitost, nejen, že pak budou mít radost ze své hry, ještě navíc budou mít možnost stanout po boku těch nejlepších a patřit mezi ty neúspěšnější v historii,“ nastiňuje hlavní trenér dorostenek.

Kompletní přehled výsledků ankety Sportovec roku 2015 Moravskoslezského kraje naleznete zde.