Víkend mladších žáků bez obdržené branky

17. prosince 2006, MiniCD

Již pouze kategorie mladších žáků měla na programu ligové zápasy. Oba týmy si vedly na výbornou.

         Vítkovice odehrály svá poslení utkání v Přívozské Sareze, respektive v útulné hale v Horní suché. Ani jednou neinkasovali a všechny čtyři zápasy dovedly do vítězného konce.

          Mladší žáci A měli svou úlohu ještě více ulehčenou. K jejich zápasu proti Frýdku totiž nedorazilo ani 6 hráčů soupeře a proto si Áčko této kategorie zahrálo pouze proti městskému rivalu FbC Pepinu. Dramatický a vyrovnaný souboj nakonec skončil radostněji pro Vítkovické, když necelé dvě minuty do konce rozhodl Ondřej Ohanka. Po výsledcích 5:0k a 1:0 si tak pojistili první místo v průběžné tabulce SM ligy mladších žáků-divize II.

         Mladší žáci B cestovali k posledním zápasům tohoto kalendářního roku do Horní Suché, kde se střetli s bezzubými Predátory z Havířova a silným celkem z Frýdku-Místku. V prvním zápase se blýskl hattrickem Lukáš Vítek, utkání skončilo nakonec výsledkem 9:0. V druhém střetnutí narazili Vítkovičtí mladíčci na tabulkově silnější Frýdek-Místek. Díky poctivému výkonu, precizní defenzivě a zodpovědnému dodržování taktických pokynů zvítězili zaslouženě 2:0, když o výsledku rozhodli již v prvních pěti minutách první třetiny Nikolas Damjanov a Dominik Beran. 

Nyní čeká celé Vítkovice Vánoční zápasová pauza, takže krasné svátky všem.