Souboj šampionů se blíží!

21. srpna 2017, Pavel Palata

V sobotu 23. září 2017 se v RT TORAX aréně utkají šampióni z Vítkovic a Střešovic!

Oslavy 25 let trvání vítkovického florbalu vrcholí 23. září 2017 v RT TORAX aréně hlavní akcí - soubojem šampionů. Utkají se v něm nejtradičnější rivalové 1. SC TEMPISH Vítkovice a Tatran Střešovice. Můžeme se těšit na tři zápasy, ve kterých nastoupí družstva, která kralovala nejvyšším českým soutěžím. Nejdříve se utkají ženy v rámci Extraligy žen, následovat je bude souboj legend a nakonec jako zlatý hřeb programu zápas Superligy mužů.

Zápasy mezi Vítkovicemi a Střešovicemi patří vždy k tomu nejlepšímu, co mohou české nejvyšší soutěže nabídnout a to napříč kategoriemi i časem. Letos tomu nebude jinak, opět se utkají kluby, které se prezentují atraktivním florbalem a mají ty nejvyšší cíle.

RT TORAX aréna také není vybrána náhodně. Je to místo vítězné ostravské série, neboť v roce 2009 to bylo právě toto místo, kde Vítkovice naposledy na domácí půdě zvedly pohár pro vítěze.

Celá akce bude ještě doplněna zápasy mládežnických týmů obou rivalů a bohatým doprovodným programem. Přijďte všichni podpořit svůj tým, podívat se na kvalitní florbal, užít si jedinečnou atmosféru a prožít den s oblíbeným sportem!