Dobrý den, jmenuji se TEMPISH, generální partner Vítkovic!

26. října 2017, redakce

Přinášíme krátké představení našeho hlavního sponzora a partnera. Značka TEMPISH nyní nabízí speciální akci pro naše fanoušky!

Firma TEMPISH s.r.o. vyrábí sportovní potřeby pod značkou TEMPISH již od roku 1994. Založení firmy je spojeno s nástupem nového sportovního odvětví a nového fenoménu konce 20. století – bruslení na kolečkových bruslích. Výrobní sortiment se postupně rozšiřoval o další doplňky ke kolečkovým bruslím, jako jsou chrániče, přilby, batohy a tašky, sportovní textil, brýle ....

K podstatnému rozšíření nabídky výrobků pod značkou TEMPISH došlo na konci 90-tých let minulého století. V té době se pod značkou TEMPISH začaly prodávat koloběžky, skateboardy, zimní brusle, florbalové hole a další sportovní potřeby.

Dnes je značka TEMPISH registrována a chráněna v 36 zemích na světě a pod touto značkou jsou sportovní potřeby expedovány do více jak 45 zemí světa.

Spolupráce s Vítkovicemi se rozvíjí každým dnem, jistě jste si povšimli několika videí, které pochází právě ze střižny této značky!
Pro naše fanoušky si nyní firma TEMPISH připravila další speciální nabídku na vybraný sortiment:
Nakupujte v e-shopu se slevou 45%! V posledním kroku objednávky stačí do pole slevového kupónu zadat kód: "HrajuZaVítkovice".


Více na stránkách: www.tempish.com/cz nebo v e-shopu: http://b2c.tempish.cz/