Vítkovické muže čeká opět dvojitá porce zápasů

15. listopadu 2017, redakce

Muže čeká opět těžký prodloužený víkend. Ve výjezdním klání v Hodoníně se utkají proti brněnským Bulldogs a v neděli pak doma na Dubině proti pražské Spartě.

V pátek nás čeká výjezd na jih Moravy, kde naše áčko poměří síly s trochu tápajícími Bulldogs Brno. Zápas se ale nebude odehrávat v Brně na domácí hale ve Vodové ulici, nýbrž až v Hodoníně. Prestižní to bude pro bratry Hrubé, kteří budou bojovat proti sobě!
Brno si začátek sezony určitě představovalo jinak. Po jedenácti kolech mají pouhých 11 bodů, a to je drží na 10.místě tabulky Superligy. V posledním zápase prohráli v České Lípě 8:4!


VENKU: Pátek 17.11., itteligence Bulldogs Brno x 1. SC TEMPISH Vítkovice (SH TEZA Hodonín!)


V neděli pak Vítkovice přivítají na Dubině pražskou Spartu. Sparta zatím po 12 kolech vybojovala 22 bodů, se kterými jsou už na 4. místě v tabulce Superligy a přivlastňují si nálepku černého koně soutěže. Poslední zápas vyhráli 10:4 nad Českou Lípou. Mezi nejzkušenější borce na straně Sparty bez pochyb patří Milan Garčar - český reprezentant se zkušenostmi z finské a švýcarské nejvyšší soutěže. Svěřenci Ondřeje Kašpárka budou určitě chtít urvat každý bod, který bude k mání.
Na domácí straně se doma poprvé představí dvě opravdové legendy Vítkovic a to Tomáš Sladký s Martinem Tokošem, kteří se po více jak čtyřech letech vrátili ze svých zahraničních misí. Tomáš už nastoupil v poháru proti Šumperku i v lize proti Znojmu, Martina čeká premiéra v modrobílém v Hodoníně. Doufejme, že borci nedostanou trému před domácím publikem a ukážou nejen nám, ale i soupeři, zkušenosti ze Švédské Superligy, kde ještě loni oba působili.

DOMA: Neděle 19.11., 1. SC TEMPISH Vítkovice x ACEMA Sparta Praha