Ostravské florbalové derby se blíží!!!

23. listopadu 2017, redakce

Souboj o Ostravu tentokrát na ČPP aréně! Bude plno, tak doražte s předstihem!

Oba rivalové z jednoho města 1.SC TEMPISH Vítkovice a FBC ČPP Bystroň Group Ostrava se utkají o další body do superligové tabulky! Derby vždy slibuje nevšední sportovní zážitek a stejně tomu tak bude určitě i tentokrát! V posledním vzájemném zápase vyhráli rytíři na Dubině před kamerami České televize v poměru 7:2.

Vítkovice v minulém utkání Superligy porazily pražskou Spartu 6:2. V tomto zápase se před domácím publikem představil také Martin Tokoš, který přispěl dvěma body za gólové přihrávky Adamu Delongovi a druhý jmenovaný si do statistik zapsal svůj další hattrick. Vítkovice jsou v tabulce stále na druhém místě a ztrácí pouhé dva body na vedoucí Mladou Boleslav.

FBC v posledním zápase prohrálo nad posledním Ústím nad Labem 3:5. Ostravský celek nedávno prošel změnami, a to v pozici hlavního trenéra, kde po Martinu Smetákovi přebral kormidlo nám dobře známý, Michal Trunkát , který v loňské sezóně působil u vítkovické mládeže. FBC také získalo posilu v podobě dalšího vítkovického člena, Václava Jurdzina, který u FBC hostuje.

V nadcházejícím ostravském derby bude k vidění i v tomto zápase sportovní rivalita mezi bratry. Na straně Vítkovic to bude Jan Šebesta a na straně FBC mladší z bratrů Jiří Šebesta, který ve Vítkovicích také působil.

Městské derby jsou vždy zajímavé, a to sobotní nebude výjimkou!

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava–1.SC TEMPISH Vítkovice

Sobota 25.11.2017, 17:00, ČPP Aréna