V sobotu jedou muži do města perníku, do Pardubic!

07. prosince 2017, redakce

V sobotu se Vítkovice utkají již podruhé v sezóně s Pardubicemi. Zahajují tak svoji tour po republice...

Pardubice patří letos papírově stejně jako Otrokovice mezi nejlepší v Superlize. To potvrdili také proti České Lípě, kterou porazili 15:8. V tomto zápase doslova řádil Ivo Teichman, který si na své konto připsal 7 bodů (4+3). A také Tomáš Dlesk měl střelecký den, když nasbíral rovněž hattrick a jednu asistenci navrch.

Vítkovice před domácím publikem vyhráli nad Otrokovicemi 7:6 po prodloužení. Naší borci však předvedli výborný výkon v poslední třetině. Do 3.třetiny sice nastupovali za nepříznivého stavu 3:4, navíc hosté ještě přidali rychle 2 góly! Vítkovice ale dokázaly zapnout v pravý čas a třemi góly dovedly zápas do prodloužení. O vítězný gól se postaral Josef Rýpar. Lukáš Hájek si připsal body na své konto 4 góly a 1 asistenci. Stále tak kraluje statistikám v tabulce pruduktivity se 48 body (22+26).

V posledním vzájemném zápase v úvodu sezóny vyhrály Vítkovice 5:4 po prodloužení.
Mezi nejlepší pardubické hráče patří již zmiňovaný Ivo Teichman, na kterého si vítkovická obrana bude muset dávat velký pozor. Větší pozornost bude věnována také Marku Ďopanovi, který nasbíral již 23 bodů za 5 branek a 18 asistencí. Mezi nejzkušenější hráče patří Marek Zozulák, který však letošní sezonu kvůli zranění kolene stále nezahájil. Tímto mu přejeme brzký návrat mezi mantinely.

Sobota, 9.12.2017, 18:00, SH Dašická: Sokol Pardubice – 1.SC TEMPISH Vítkovice