Muži vybojovali v Pardubicích "pouze" dva body!

10. prosince 2017, redakce

Souboj čtvrtého s druhým, to bylo utkání mezi Pardubicemi a Vítkovicemi. Stejně jako první vzájemný zápas skončilo v prodloužení, ve kterém získaly bod navíc opět Vítkovice.

Vítkovice nastoupily do zápasu ve velkém stylu, když se postupně trefili Martin Nehera, Martin Tokoš a dvakrát Jakub Hubálek. Po třinácti minutách to bylo 0:4! Do konce třetiny stačil snížit na 1:4 Jan Kourek.

Ve druhé třetině přišlo snížení na 3:4 a zápas se začal dramatizovat. I přes navýšení skóre Jakubem Hubálek na 3:5, který zkompletoval hattrick bylo na hřišti spousty vyhrocených situací. Po jedné z nich se na konci třetiny nechali vyloučit po menší potyčce Martin Tokoš a Jan Bílý.

Bohužel ve 3. třetině nepadl z holí Vítkovic ani jeden gól a v 55. minutě srovnal stav na 5:5 Tomáš Dlesk. Na konci třetí třetiny se nechal vyloučit pardubický Jan Oubrecht, který tak nabídl Vítkovicím přesilovku, kterou se bohužel využít nepodařilo. V prodloužení již ve 14.vteřině vystřelil druhý bod pro Vítkovice Adam Delong.

Komentář trenéra hostí Pavla Bruse: Dneska z naší strany nedisciplinovanost a podrážděnost. Pokud jsme se uklidnili, tak jsme si dělali na hřišti co jsme chtěli, pokud jsme řešili věci okolo, tak jsme se dostávali pod tlak. Zbytečně vyhrocené a podrážděné utkání. Škoda bodu. Děkujeme soupeři.


Sokol Pardubice - 1. SC TEMPISH Vítkovice 5:6p

branky:15. Jan Kourek, 22. Jan Kourek, 28. Patrik Petr, 55. Michal Janeček, 56. Tomáš Dlesk - 2. Martin Nehera, 8. Martin Tokoš, 12. Jakub Hubálek, 13. Jakub Hubálek, 33. Jakub Hubálek, 61. Adam Delong;rozhodčí:Jakub Furmánek - Vlastimil Šolc;vyloučení:5 + Václav Oubrecht 10:5;využití:1:2;diváků:505; zásahy brankářů:Petr Musil 15 - Lukáš Souček 10;po třetinách:1:4, 2:1, 2:0, 0:1.

9. 12. 2017 - 16.kolo: Tatran Teka Střešovice x 1.SC TEMPISH Vítkovice, STODOLA Aréna Střešovice