Vítkovice čeká dlouhý výjezd do Liberce!

12. ledna 2018, redakce

Preview k zápasu, který bude předkrmem úterního televizního finále poháru ČP! Utkání se odehraje v hokejovém stánku Bílých tygrů, v Home Credit aréně!

Muži budou chtít potvrdit svou formu! První vzájemné střetnutí na Dubině skončilo nebývalou přetahovanou 10:9. Pro diváky to byla zajímavá přestřelka, pro trenéra Pavla Bruse zase tolik zajímavá nebyla, jak po utkání sdělil.

Liberec se momentálně trápí a z posledních 3 zápasů urvali jen 2 body a to v posledním utkání, kdy vyhráli v prodloužení 7:6 nad pražskou Bohemians, toho času na šesté pozici v superligové tabulce. V tomto zápase se prosadili liberečtí střelci Prokop Ferdan, Petr Salát a Radek Valeš, který o utkání nakonec rozhodl.

Vítkovičtí v současnosti drží 9-ti zápasovou neporazitelnost. V posledním utkání vyhráli nad Českou Lípou v poměru 8:2. Do klubové kasy nejvíce přispěl Tomáš Sladký, který zaznamenal hattrick.

Mezi nejlepší hráče Liberce patří Radek Valeš, který ovládá všechny týmové tabulky s výjimkou těch brankářských. Matadorem libereckých je Prokop Ferdan, který patří také mezi nejúspěšnější hráče na buly.

My si přejeme jediné, abychom opět viděli gólovou přestřelku, s úspěšným koncem pro naše modro-bílé barvy!

Neděle 14.1.2018, 18:00, Liberec-Vítkovice, Home Credit aréna