AKTUALIZOVÁNO: Letní kemp Vítkovic opět v Odrách! PŘIHLÁŠKA ke stažení uvnitř článku!

22. ledna 2018, redakce

Přinášíme informace o letním soustředění 2018! Talentovaná mládež se může těšit na opravdu nabitý program!

Již tradičně se náš letní kemp uskuteční v nedalekých Odrách a bude rozdělen do dvou termínů, všichni účastnici se mohou těšit na bohatý program vedený zkušenými trenéry a hráči elitního týmu Vítkovic! Jako pozornost dostanou všichni hráči a hráčky sponzorské dárky TEMPISH: láhev na pití, stylový pytlík na boty a samozřejmě kempové tričko!



Termíny:

1. turnus - 1.- 6.7. 2018 mladší/starší žáci, mladší/starší žákyně

2. turnus – 15.7.- 20.7. 2018 elévové, elévkyně, přípravka

Místo: Dům dětí v Odrách (Sokolovská 647/1, 742 35 Odry) a přilehlé sportoviště.

Sportoviště: sportovní hala s umělým povrchem rozměrově florbalového hřiště a malá tělocvična plně vybavená, venkovní hřiště s umělým povrchem, malé hřiště s umělou trávou!

Regenerace: sauna v místě pobytu plně k dispozici, venkovní koupaliště.

Náplň: rozvoj florbalových dovedností, kompenzační a koordinační cvičení, rozvoj pohyblivosti, míčové hry, soutěže, koupaliště, sauna, masáže, přátelské florbalové utkání s místním týmem, závěrečné soutěže, táborové hry a velká hostina!

Volný čas: polední klid, stolní tenis, procházky v zámeckém parku a Oderských vrchách, táborák, koupaliště, večerní sledování TV, DVD, stolní hry a hlavně spousta legrace :-)

Personální obsazení: trenéři mládeže s licencí a kurzem první pomoci, superligoví hráči A-týmu mužů!

Stravování: zajištěno formou plné penze - 6 jídel denně (snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře, 2. večeře), nepřetržitý pitný režim samozřejmostí.


Cena: 3.800 Kč – v ceně zahrnuto: ubytování a strava, pitný režim, personální obsazení, pronájmy všech sportovišť, vstupy na koupaliště.

V ceně není zahrnuto úrazové pojištění!

Platba: záloha ve výši 500 Kč je splatná bezhotovostně na účet klubu do 31.5.2018 se stejným variabilním symbolem jako pro platbu příspěvků. Do poznámky prosím připište "Soustředění + 1. nebo 2. turnus".

Přihlášky můžete osobně odevzdat panu Petrovi Šmerdovi nebo zaslat na emailovou adresu: smernaldo@seznam.cz

Přihláška ke stažení


Fakturační údaje klubu 1. SC Vítkovice:

Řecká 1473/1
Ostrava-Poruba, 708 00
IČO: 26588005
Č.účtu: 1662549339/0800

Těšit se můžete opět na velmi pestrý florbalový program pod vedením zkušených trenérů z Vítkovic, na návštěvy vybraných zástupců superligového elitního týmu mužů a všestranné sportovní vyžití!


Těšíme se na Vás! @FlorbalVítkovice