Superliga opět na Dubině: přijede Bohemians!

25. ledna 2018, redakce

Po vydařených zápasech s Mladou Boleslaví čeká Vítkovice další kvalitní soupeř, v neděli do Ostravy přijede FBŠ Bohemians! BONUS: Speciální akce pro FANOUŠKY!

Poslední zápas mužů byl jedním z nejlepších v této sezóně, porazili Mladou Boleslav, jednoho z nejkvalitnějších soupeřů, na jejich vlastní palubovce vysoko 10:3!
Mezi nejlepší hráče na vítkovické straně patřil Lukáš Hájek, který si připsal 6 bodů za 2 góly a 4 asistence!

Bohemians vedeni svérázným trenérem Michalem Jedličkou vyhráli v posledním zápase 6:5 po samostatných nájezdech s Otrokovicemi. Mezi nejlepší hráče v tomto utkání patřil Matyáš Krebner, který v tomto utkání zaznamenal hattrick. Hlavními oporami ale zůstává produktivní duo Šimek-Šárka, které se drží v Top-desítce kanadského bodování celé soutěže.

Poslední vzájemné utkání mezi Vítkovicemi a Bohemians bylo zároveň pro oba celky první v sezoně. Vítkovice se v září radovaly z výhry 7:6 po nájezdech. Modro-bílou obranu nejvíce potrápil David Šimek, který si svojí šikovností připsal body za 2 góly a 1 asistenci. Naopak u našich mužů to byl opět Lukáš Hájek, ale taky Ondřej Firda, který měl famózní vstup do sezóny.

Vítkovice drží 11-ti zápasovou neporazitelnost, playoff se nezadržitelně blíží a jeden z dalších cílů je vyhrát základní část!
Proto věříme, že si na Dubinu najdou cestu opravdu všichni fanoušci Vítkovic, nejlépe v klubových modro-bílých barvách! (Zelenou nechejte doma)!:)


SPECIÁLNÍ AKCE pro všechny FANOUŠKY pouze tuto neděli!!!
Během přestávek obou ligových zápasů mužů a žen budou slavnostně vystaveny obě zbrusu nové trofeje Poháru České pojišťovny!!!
Budete tak mít jedinečnou příležitost se vyfotit s oběma poháry najednou! Tuto možnost mají fanoušci Vítkovic vůbec poprvé v historii!
Nezapomeňte, v klubových barvách, na viděnou v neděli na Dubině!

Neděle, 28.1.2018, 17:00, 1.SC TEMPISH Vítkovice – FbŠ Bohemians, SC Dubina

Pohárové trofeje