MODROBÍLÝ souboj v Zubří o první místo je tady!

08. února 2018, redakce

Po čtrnácti dnech se opět rozjede Superliga a to hned možná rozhodujícím zápasem základní části mezi Vítkovicemi a Chodovem! Přinášíme preview k zápasu...

Vítkovice a Chodov, to je momentálně elita českého florbalu a již tuto neděli si to rozdají mezi sebou o první místo v tabulce!

Utkání se neodehraje v domácí hale Vítkovic na Dubině ale v rámci projektu vývozu Superligy do ,,florbalových periferií“ netradičně v Zubří.

Chodov v posledním utkání doslova vyřídil brněnské Bulldogy, kdy je na domácí půdě nejen porazili 11:2, ale také definitivně připravili o účast v play-off. Pražané ale ukázali, že může také klopýtnout! Utkání předtím totiž dohrávali 5. kolo s FBC Ostrava, která je s pouhými 12 hráči v poli porazila 6:5!

Vítkovice stále drží neporazitelnost tentokráte už 12-tizápasovou. V posledním utkání Vítkovice před domácím publikem vyhráli 8:7 nad Bohemians Praha. Lukáš Souček uvolnil místo v bráně parťákovi Petrovi Gurkovskému. Podle slov trenéra Pavla Bruse to bylo drama až do konce. Hlavně vyzdvihl famózní druhou třetinu, kterou bere jako výbornou přípravu na play-off.

Poslední vzájemné utkání bohužel Vítkovice prohráli 6:4. Byla to zároveň doposud poslední prohra Vítkovic.
Jedna z největších opor Chodova Martin Pražan dle našich informací má problémy s kotníkem, takže není jisté, jestli nastoupí do zápasu v Zubří.

Mezi nejlepší hráče Chodova patří reprezentant Tom Ondrušek a také Marek Vávra. Ztrácí 4 body na 1. místo v kanadském bodování, které od začátku sezony drží Lukáš Hájek s momentálně 60-ti body.

Tímto chceme pozvat všechny fanoušky Vítkovic nejen ostravské, ale také fanoušky ze Zubří, Rožnova pod Radhoštěm a okolí, aby využili této šance, kdy mohou vidět momentálně dva nejlepší týmy v České Republice s hráči, kteří mají zkušenosti ze Švédské ligy a někteří zároveň patří mezi opory Českého národního týmu. Naší hráči potřebují vaší podporu, čeká je jeden z nejtěžších zápasů v základní části.

1.SC TEMPISH Vítkovice – FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Neděle, 11.2.2018, 18:00, SH Zubří