NOVINKA pro playoff: vybraní KOTELNÍCI se vstupem zdarma!

22. února 2018, redakce

Konečně! Vyřazovací část už klepe na dveře, poslední domácí zápas je na programu v neděli 4.března na Dubině proti Brnu a Vítkovice vyhlašují speciální akci pro pravé kotelníky!

Ve spolupráci s vrchním kotelníkem Jiřím "Jurou" Piskořem vyhlašuje vítkovický klub "KONKURZ" na pravé kotelníky, který proběhne v neděli 4.března na Dubině v rámci posledního kola základní části letošního ročníku mužské Superligy mezi Vítkovicemi a Bulldogs Brno!


Tato generálka před playoff tak poslouží mimo jiné také jako poslední šance pro všechny fanoušky ukázat Jurovi, že to s fanděním a podporou Vítkovic myslí opravdu vážně! Během tohoto zápasu se bude postupně tvořit seznam PRAVÝCH KOTELNÍKŮ, kteří na základě aktivní tvorby bouřlivé atmosféry na Dubině obdrží svou originální PERMANENTNÍ vstupenku na všechny domácí zápasy Vítkovic během playoff sezóny 2017/2018!

Vyzvednout si ji bude možno hned za týden, v den začátku playoff, tedy v sobotu 10.března na Dubině!

V současnosti je jediným držitelem tohoto speciálního dokladu právě Jura, který tak rozhodne o svých budoucích spolupracovnících! V dílně klubového designera se právě vytváří nový moderní vzhled této jedinečné permanentky!


Jak se dostat na tento VIP list vítkovického kotle?
Přijít v neděli 4.3.2018, v 17:00 na Dubinu, samozřejmě v modrobílém a s pořádnou výbavou fanouška, připojit se k Jurovi do rezervovaného sektoru kotle a zasloužit si pořádným fanděním zápis do seznamu!


Letošní ročník je výjimečný! Po šesti letech se finálový den přesune z Prahy na sever Moravy, kde nejatraktivnější část sezóny vyvrcholí OSTRAVSKÝM SUPERFINÁLE! Pojďme všichni společně pomoci našim týmům k tomuto vysněnému cíli! Ostravar aréna si zaslouží být modrobílá, dlouhá cesta v playoff začíná už v sobotu 10.března, doma na Dubině!