V sobotu pokračuje Fortuna extraliga!

12. února 2007, MiniCD

Vítkovická družina se bude snažit prolomit nepříznivou sérii třech porážek v řadě a vrátit Mladoboleslavským porážku z prvního vzájemného utkání 1:4.

          V sobotu 17.února od 18 hodin opět vypukne boj o extraligové body. Po reprezentační přestávce přivítá Slečna Dubina abmiciózní tým z Mladé Boleslavi. Očekává se velmi vyrovnaný a napínavý zápas, k jehož atraktivnosti určitě prispívá i fakt, oba celky od sebe dělí pouze dva body a tři kola před koncem základní části se může situace na třetím až šestém místě pořádně promíchat.
          V sestavě hostů se budou o čerstvé reprezentační  zkušenosti opírat Jiří Bouška, Petr Novotný a také talentovaný brankář Jakub Koráb, který mimo jiné podal proti mistrům světa Švédům na turnaji čtyř v Göteborgu nadprůměrný výkon.
          Domácí však také disponují skvělými hráči a aspiranty na reprezentační dres. Martin Vladař, Petr Kološ, Lukáš Hrubý, podpořeni zkušenými borci Danielem Grečmalem v bráně, Janem Vavrečkou a Martinem Bothem v poli. Tihle všichni hráči jsou zárukou skvělého florbalu!

Přijdte podrořit Vítkovický tým, naladit skvělou atmosféru před play-off!!!