Přípravné zápasy s Future se líbily

17. května 2007, redakce

Ve středu hostila slečna Dubina další florbalovou akci. Přátelská utkání proti pražskému Future byly určitě přínosem pro oba celky.

       Od 13 hodin odehráli svou poslední generálku před neoficiálním Mistrovstvím ČR mladší žáci. Z vyrovnaného utkání nakonec vítěz nevzešel. Po dramatické koncovce, kdy se nakonec Vítkovicím podařilo smazat dvoubrankový rozdíl, skončil zapas nerozhodně 3:3.

       Ihned po skončení nastoupili na hřiště starší žáci. Z vítezství 7:3 se radovali Vítkovičtí. Zápas ale florbalově příliš nenadchl. Oby celky odehrály zápas na tři pětky a herní tempo tomu odpovídalo. Na druhou stranu jsou akce podobného typu velmi užitečné a prospěšné jak pro trenéry tak pro samotné hráče. S týmem Future se navíc starší žáci střetnou hned v prvním utkání základní skupiny Mistrovství ČR.
       Pár slov trenéra domácích: "Přátelák jsme vzali zodpovědně, ale časté nepřesnosti v práci s balónkem nám kazily dobrý dojem ze hry. Některé pasáže se nám dařily, v některých se kluci nechali strhnout ke zbrklému řešení situací. Máme jěště tři tréninky před vrcholem sezóny, musíme stoprocentně využit každou minutu na důkladnou přípravu."