Junioři B: Tři body

06. ledna 2008, EmDžej

V sobotu 5.1. začal pro tým juniorů B opět zápasový půlrok. Celý tým, tentokrát poskládaný převážně ze starších žáků, se sešel v Horní Suché, kde se utkal s vedoucím týmem ligy Bohumínem a poslední Horní Suchou.

 

      V prvním utkání utkání jsme trochu zaspali začátek a po třech minutách jsme prohrávali 0:2. Po vydatném řevu pana trenéra Sedláka, který nám přišel na výpomoc, jsme se vzpamatovali a dokonce vyrovnali. Jenže v závěru utkání rozhodlo zbytečné vyloučení a chyba v obraně, která nakonec stanovila konečné skóre na 2:4 pro Bohumín.

      Ve druhém utkání, na nás čekal domácí tým Horní Suché, jenž se krčí na posledním místě v tabulce. Tak jsme si řekli, že prostě vyhrát musíme. Utkání jsme začali aktivněji než soupeř, většinu první třetiny jsme drželi míček na soupeřově polovině, ale branku se nám vstřelit nepodařil, ba naopak, sami jsme mohli inkasovat ze soupeřových brejků. Nebýt skvělého výkonu brankáře, mohli jsme první třetinu prohrát 4:0.
      Ve druhé třetine jsme opět pokračovali v tlaku na soupeřovu branku a naše usilí bylo odměněno vedoucím gólem. Tento stav ovšem nevydržel dlouho, po našem výpadku ve vlastní přesilovce soupeř pohotově vyrovnal, 1:1.
      Utkání se lámálo ve třetí třetině, podali jsme nejlepší výkon celého dne a během šesti minut jsme utkání rozhodli. Konečné vítězství bylo, hlavně díky třetí třetině, zasloužené. Rád bych proto poděkoval za výkon všem zúčastněným.

 

 

Foto: Roša