Opravdovou lahůdku chystá Dubina v sobotu

22. ledna 2008, CD

Senioři skříží své hokejky potřetí v sezoně, tentokrát v Ostravě. Vítkovičtí pánové se střetnou s brněnskými Buldoky a Hattricky a s opavskými Old Boys.

      Veteráni Vítkovic nevkročili do této sezony šťastně a první turnaj v Jedovnicích naprosto vyhořeli. Svou reputaci si ale spravili v prosinci v Pohořelicích, kde své soupeře tedy pěkně prohnali a plnohodnotně vrátili se do hry o play-off!

      Teď se konečně naši hrdinové předvedou i domácími publiku. Na všechny zápasy je vstupné výjimečně zdarma, čeká se tedy "plný dům". Prozatím se shání seniorské cheerleaders, výběr stále probíhá, do vyvolené pětky se zatím přihlásilo na padesát krasavic.

      Vítkovice se utkají postupně s Hattrickem Brno v 11:00, s prozatimním lídrem tabulky Old Boys Opava se střetnou hodinu po poledni a nakonec v 16:00 nastoupí k dalšímu prestužnímu utkání s Bulldogs Brno!

      V naší sestavě se objevuje hned několik slavných jmen. Josef Pavlík zaznamenal v české nejvyšší soutěži v roce 1994 čtyři asistence, Petr Šmerda zaznamenal dokonce pět branek a později se stal jedním ze stavebních kamenů Vítkovic v jejich nejslavnějších vítězných sezonách. Mirek Kníchal již tehdy válel coby uznávaný sudí. Oproti tomu v brance září benjamínek týmu Mirek Solanský.

      Jste srdečně zváni, foťáky doporučujeme nechat doma, ještě téměř nikdy se neprofesionálovi nepodařilo vyfotit nerozmazanou fotografii ze zápasu veteránů.