DOROSTENCI MISTRY ČR!!!

20. dubna 2008, René Horkel

Vítkovice mají další medaili! Letošní sezonu již třetí. Po stříbru juniorů a mužů máme i zlato! Dorostenci porazili ve finále SSK Future 6:3 a z Prahy vezou nejcennější kov! Přínášíme off-line přenos finálového zápasu!

     Po brankách Šmídy, Rychlého, Jankulára a třech Hrubého ve finále a fantastickém výkonu brankáře Porwisze mají dorostenci Vítkovic zlatou radost. "Ve finále jsme předvedli nejlepší výkon na turnaji. Kluci hráli zápas od zápasu líp, dřeli jsme. Jsem spokojený." shrnul finálový turnaj trenér Mrázek.

Přinášíme off-line přenos finále!


Foto: Zuzana Horkelová

 

Za off-line přenos je zodpovědný: René Horkel

ČAS

UDÁLOST

 

Nejlepšími hráči finále jsou na již osiřelé tribuně oficiálně vyhlášeni brankář Ondřej Porwisz a útočník Vít Hrubý (a neoficiálně ještě Tyl... za to, že se několikrát netrefil). Dík za skvělé zážitky ale patří všem. Hoši děkujem a jsme na vás pyšní.

 

Omlouváme se, že se nám nepodařilo zajistit rozhovor s trenérem, ale realizační tým se nám během včerejšího odpoledne zcela rozpadl. Nestíháme... Spěcháme na vlak do Ostravy.

 

Vítkovičtí hráči ještě děkují na vyzvání kapitána „našemu divákovi“ v ochozech a chystají se přebírat zlaté medaile a pohár pro vítěze Mistrovství ČR dorostenců ve florbale pro rok 2008.

 

Na hrací ploše vybuchli nadšením hráči Vítkovic a uvnitř hromady těl na to vlastním zdravím téměř doplatil Veltšmíd. Tlumeně vybuchl i trenér Mrázek. A Pražáci vybouchli tentokrát úplně.

Hráči na obou stranách si vzájemně gratulují ke skvělému zápasu. Tak tohle je florbal.

45:00

Skončila třetí třetina.

 

 

pokud vás zajímá, jak probíhal tento skvělý zápas, pro zobrazení kompletního off-line přenosu stačí kliknout zde.

 

 

 0:00

Podlaha je oproti včerejšku o poznání lepší, uklízečky konečně namočily hadry na podlahu do čisté vody, ne do oleje. Dnes již nebudeme padat po nečekaných uklouznutích obličejem přímo na podlahu jako včera ve druhém utkání se Střešovicemi?

 

Dobrý den, je neděle 20. dubna 2008 a hlásíme se Vám ze zaplněné první řady dvouřadé tribuny Tatranu Střešovice z finálového utkání o mistra ČR 2008 ve florbalu v kategorii dorostenců. Naším soupeřem je úřadující mistr SSK Future, který nás loni ve finále porazil 4:3.