Hráči Vítkovic o nové hokejce ICS

13. ledna 2009, CD

Novinka firmy Canadien, hůl Canadien ICS 27 blue, SB Oval/Round, velice potěšila hráče A-týmu Vítkovic. Jejich kritika je jednoznačně pozitivní. aktualizováno.

 

Tabulka parametrů

Čepel: ICS - SB měkká, 74g
Prohnutí čepele: 6mm
Tvrdost: 27 - tvrdá žerď,  R8 Rifle
Reakce: super rychlá
Žerď: ultralehká, bezešvá, pevná
Držení: 101cm - oválné (Oval) / 95cm - kulaté (Round)
Grip: One Piece Grip - grip z jednoho kusu
Info: stříkaná žerď

 

Co o holi říkají?

Brus Pavel, obránce
Není náhodou, že se se značkou Canadien spojuje stále více zahraničních hvězd. Pamatujete si ještě kdo rozhodl zápas o třetí místo na posledním MS?! Nebo značka z nejuznávanějších florbalistek ve Švédsku. Pokud minulé modely znamenaly u značky Canadien pokrok, potom nevím, co psát o nové čepeli ICS. Na první pohled předehnutá, s pevnou konstrukcí a ortodoxním vykrojením vás nutí si o této čepeli myslet, že je jen další velká nemotorná "hora materiálu". Stačí ale pár minut o samotě, ať si můžete dělat, co chcete a neuvěří vám ani váš nejlepší kamarád, co s ní dokážete. Vítkovice mají letos velké ambice na zisk titulu, ovšem s novou výzbrojí je titul mnohem blíže, než si myslí...

Vladař Martin, útočník
ICS je doufám poslední chybějící kousek mozaiky při naší cestě za titulem. Canadien odvedl skvělou práci a nechal za sebou veškerou konkurenci. Věřím, že díky této čepeli bude přesnost naší střelby a střelecká potence mnohem větší než doposud. Což se ostatně potvrdilo už v Boleslavi..

Tomašík Milan, útočník
Tyč má výhodu ve dvojí tvrdosti, pro techniku i střelbu zvlášť. Čepel je lehká, vysoká, hodně vykrojená, to vše pro skvělou kontrolu míčku, jednodušší zpracování a prudší střelu. Komplexně je to podle mě velký krok kupředu, hraje se mi s ní lépe než s předchozími modely.

Tokoš Martin, útočník
Je lehká a lopata je dobře vykrojená, tak, že se s ní dobře střílí. Drží míček na lopatě. Je to zatím snad nejlepší lopata, kterou Canadien kdy vyrobil. Hraje se mi s ní opravdu dobře, jsem maximálně spokojený.

Jankulár Pavel, útočník
Hraje se mi s ní dobře, je dobře vyvážená. Lopata je skvěle vykrojená, takže míček na lopatě drží a neodskakuje, při střele tahem nezačne míček rotovat a střela se tak dá lépe kontrolovat.

Hanic Michal, útočník
Nová ICS je mnohem lehčí než její předchůdkyně, omotávka drží dobře po celý zápas, i když má hráč spocené ruce. Novinkou je čepel, která má hodně vykrojenou patku a je perfektní na střelbu tahem. Přihrávky a střely mají větší přesnost a razanci. Je to nejlepší hokejka Canadienu se kterou jsem hrál.

Jelínek Jan, obránce
Nová čepel je velice dobře vytvarovaná a nabízí hráči dobrý cit při přihrávce a také možnost tvrdě a přesně vystřelit. Zatím určitě nejlepší čepel od Canadienu!

Suchánek Patrik, obránce
Novou hokejku ICS hodnotím velice kladně. Hlavně čepel. Její vykrojení zapřičiňuje dobré držení balónku na čepeli a velice kvalitní střely. S novou čepelí přišla i pohroma pro gólmany ;)

Kološ Petr, obránce
Nový typ hokejky ICS je konečně konkurenceschopná. Omotávka skvěle zadržuje pot, takže nedochází k prokluzování. A lopata je prostě skvělá, výborně vyhlá mimo osu. Nahrávky už nechytají rotaci a i hráč, který neměl zrovna prudkou přihrávku, tak ji již mít bude :) Stačí lehce přihnout patku.

Mojžíšek Jiří, útočník
Nová čepel jednoznačně pozitivní, hraje se mi s ní dobře. Lepší kontrola míčku, hlavně na forhendové straně, tvrdší a přesnější střela.

Foto: http://www.floorballshop.cz/