Rytířky čeká domácí duel s nováčkem z Třince. Jejich výkony jsou sympatické, hodnotí Hrobařová

09. listopadu 2023, Michal Dannhofer

Rytířky čeká domácí zápas na Dubině

Vítkovické Rytířky se po neúspěšném pondělním derby vrací do akce, v neděli je na domovské Dubině čeká souboj s nevyzpytatelným Třincem, který je nováčkem ČEZ Extraligy. Z tohoto týmu zamířila do Vítkovic Klára Hrobařová, která si ve Vítkovicích kroutí druhou sezónu a říká, že třinecké výkony jsou sympatické.

Pro obránkyni Kláru Hrobařovou bude zápas proti Třinci specifický, právě slezský tým ji totiž vyslal do světa velkého florbalu. „Je to takové půl na půl. Jsem ráda, že holky zase uvidím a zahraju si s nimi, ale tím, že jsem odešla v dobrém, tak pro mě třeba není úplně příjemné se radovat, když padne gól nebo tak,“ popisuje.

O svém bývalém působišti má stále přehled. „Výsledky sleduju, občas si pustím sestřihy. Je fajn, že se snaží také proti lepším soupeřům, obrali o bod Buldočky a potrápili Chodov, což je sympatické,“ chválí.

Zápas s Chodovem vyvolal velký ohlas, Rytířky ale zůstávají nohama na zemi. „Myslím si, že jsme to zaznamenaly, ale nijak zvlášť neřešily,“ usmívá se Hrobařová.

Samotný zápas bude podle Kláry Hrobařové zajímavý. „Očekávám, že budeme na balónku a budeme kontrolovat tempo hry, přičemž Třinec se bude snažit kompaktně bránit a má výbornou gólmanku, takže na tu budeme muset připravit něco lepšího,“ plánuje.

Fanouškům slibuje kvalitní výkon. „Věřím, že v tomto zápase padne hodně branek a předvedeme dobrý výkon. Určitě budeme hladové po vítězství a věřím, že podáme dobrý výkon,“ uzavírá obránkyně Vítkovic.

Cena vstupenky 50 Kč - majitelé ZTP mají cenu vstupného za 25 Kč
Členové klubu mají na utkání vstup zdarma, Podmínkou je nahlásit u pokladny své FIS nebo KIS číslo

1. SC TEMPISH Vítkovice – FBC Intevo Třinec
Neděle, 17:00, SC Dubina Ostrava
MATCH CENTER