U velkého úspěchu českých mužských reprezentací byli také Rytíři

13. listopadu 2023, Michal Dannhofer

Vítězství na turnaji Euro Floorball Tour mají vítkovickou stopu

O víkendu se odehrál rozšířený turnaj série Euro Floorball Tour pro mužské reprezentace ve švédském Malmö. Skončil velkým úspěchem, protože oběma reprezentacím se povedlo turnaj vyhrát, navíc u toho byla také vítkovická stopa.

Reprezentace mužů zapsala dvě výhry, především porazila 12:8 Švédsko, které tak vůbec poprvé v historii inkasovalo dvouciferný počet branek, porazila také Švýcarsko a ani závěrečná porážka s Finskem nemohla nic změnit na faktu, že Češi zvítězili na tomto turnaji, ve městě, kde se za rok uskuteční světový šampionát.

Byl u toho také útočník Adam Zubek a jako asistent hlavního trenéra Jaroslava Berky také Pavel Brus, který ve Vítkovicích působí u dorostenců a juniorů.

Ještě lépe na tom byla reprezentace juniorů, do které patřil také Nikolas Vizváry. Po třech vítězstvích nemohlo následovat nic jiného než vítězství v celém turnaji.

Všem členům Vítkovic děkujeme za reprezentaci klubu na mezinárodní úrovni v rámci úspěšného turnaje série Euro Floorball Tour ve švédském Malmö!