Ukažte vítkovické srdíčko a přijďte nás podpořit, zve do Třince Nela Sikorová

25. ledna 2024, Michal Dannhofer

Utkání se hraje už v neděli

Rytířky čeká v neděli výjezd na nebezpečnou půdu nováčka soutěže z Třince. Ten potrápil FBC Ostrava s Chodovem a doma porazil také Tatran. Útočnice Nela Sikorová tak vyzývá fanoušky, aby neváhali tým na výjezdu podpořit přímo v hledišti.

Talentovaná hráčka prožívá první sezónu v nejvyšší soutěži. „Jsem moc ráda, že mohu být součástí tohoto týmu. Holky mě vzaly skvěle a chovají se ke mně pěkně, co se týče mého výkonu, tak s tím nejsem ještě úplně stoprocentně spokojená,“ usmívá se.

Nejčastěji nastupuje na centru třetí útočné formace. „S holkama se mi hraje dobře, na hřišti si rozumíme. Je fajn, že spolu během zápasu hodně komunikujeme, ale stále máme na čem pracovat,“ uvědomuje si.

Nyní čeká na její tým soupeř z Třince. „Holky z Třince hrají celý zápas aktivně a týmově a mají k dispozici šikovné hráčky,“ hodnotí. „Určitě musíme navázat na minulý zápas proti Tatranu, musíme určovat tempo hry, které by mělo být vysoké, musíme proměňovat šance a hrát jako tým,“ plánuje.

Na Rytířky by měla čekat bouřlivá kulisa soupeře. „Myslím si, že to moc nevnímáme, samozřejmě víme, že fanoušci Třince dokážou svou tým hodně povzbudit. Pro nás to znamená, že musíme být po celou dobu zápasu hlavou na hřišti,“ povzbuzuje.

Nakonec má vzkaz pro fandy Rytířek. „My ale také máme naše skvělé fanoušky, takže ukažte své vítkovické srdíčko a přijeďte nás do Třince podpořit,“ přeje si Nela Sikorová.

FBC Intevo Třinec – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle, 14:00, SH Stars Třinec