ŠKOLKA CUP a jeho vychytané sportování, pokračujeme i v novém roce

25. ledna 2024, Klára Kocourková

Lednové dopoledne opět patřilo malým předškoláčkům

Nový rok přináší nové termíny oblíbeného a hojně navštěvovaného ŠKOLKA CUPu. Ten první letošní se konal v úterý 23.1.2024, kdy se na startu celé akce v 9 hodin sešlo na Dubině neuvěřitelných 165 dětí z pěti ostravských mateřských škol. Někteří malí sportovci si vyzkoušeli sportování pod dohledem hráčů a hráček vítkovického florbalu poprvé a některé známé tváře už znaly stanoviště jako své vlastní boty díky opakovaným návštěvám.

Na každý termín ŠKOLKA CUPu si však organizační tým dává záležet na tom, aby to nebyla nuda a aby i děti, které akci navštěvují s železnou pravidelností, nepřišly o moment překvapení z nového stanoviště nebo jiné zábavné aktivity, při které procvičí celé tělo. A i tentokrát se to povedlo na jedničku.

Pro mateřské školky, které ještě váhají, zda se příště zúčastnit, jsme na konci tohoto článku připravili krátké video s popisem jednotlivých stanovišť, které na děti čekaly v rámci prvního lednového termínu. Některá stanoviště jsou oblíbenými stálicemi, některé na každý termín čeká drobná obměna a některá vznikají speciálně na každý termín, takže na děti vždy čeká něco nového a nepoznaného.

Jako vždy bychom chtěli poděkovat všem zúčastněným dětem a paním učitelkám a také celému organizačnímu týmu za skvělou organizaci a spolupráci.

Účastníci: MŠ Klegova, MŠ Adamusova, MŠ F. Formana, MŠ Gavlase, MŠ Maluchy

Organizační tým: Dušan Dudešek, Radek Kučera, Ondřej Miklas, Iveta Polochová

Trenérský tým: Nikol Kubečková (trenérka přípravky a minipřípravky), Nikolas Vizváry, Filip Szemla (junioři), Vendula Maroszová, Eliška Planková, Eliška Willmannová, Jessica Kabelková, Jana Horečková (A-tým ženy), Adam Palčinský, Adam Šmíd, Lukáš Fukala, Martin Gattnar, Adam Zubek (A-tým muži)

POZVÁNKA NA PŘÍŠTÍ ŠKOLKA CUP

Kdy: 21.2.2024 od 9:00 do 11:00

Kde: Sportovní centrum Dubina

Přihlášky vč. počtu dětí: radek.kucera@florbalvitkovice.cz (Radek Kučera)

Informace: +420 604 231 038 (Dušan Dudešek – koordinátor)