Karlovy Vary míří na Dubinu. Jejich mladí kluci umí zahrát brejky, říká Adam Šmíd

22. února 2024, Michal Dannhofer

Rytíři už v neděli znovu na Dubině

Rytíři končí základní část Livesport Superligy třemi domácími zápasy a po vysoké výhře nad Tatranem Střešovice je před nimi druhé pokračování této série proti Hurikánům z Karlových Varů. Útočník Adam Šmíd varuje před nebezpečím v podobě brejkových situací.

Před vyprodanou Dubinou porazili Rytíři před týdnem Tatran Střešovice, nyní půjdou do akce proti Karlovým Varům. „Myslím si že to byl určitě hodně důležitý zápas, ať už v boji o co nejlepší pozici v tabulce, tak pro nás samotné, ukázali jsme si že když plníme vše na 100%, tak můžeme porazit kohokoliv,“ věnuje se ještě poslednímu duelu Adam Šmíd.

Výhra nad Tatranem otevřela možnosti k případnému posunu ze třetí pozice. „Já osobně se na tabulku moc nedívám , máme ještě dva domácí zápasy takže se chceme soustředit hlavně na ně a uvidíme kde v tabulce nakonec skončíme,“ říká Šmíd na margo toho, že třetí Vítkovice hrají ještě o první pozici.

O největším nebezpečí Karlových Varů má jasno. „Největší zbraní Varů jsou určitě brejky, mají tam mladé kluky kteří je umí zahrát,“ popisuje.

Mezi opory týmu patří Michalové Klápa se Strachotou. „Myslím si že oba dva jsou pro Vary stěžejními hráči , takže jsou určitě hodně důležití,“ hodnotí útočník Rytířů.

Ten má jasný cíl v podobě výhry. „Speciálně úplně nevím, budeme se chtít prezentovat naši hrou a získat doma tři body,“ uzavírá Adam Šmíd.

Cena vstupenky 80 Kč - majitelé ZTP mají cenu vstupného za 40 Kč
Členové klubu mají na utkání vstup zdarma, Podmínkou je nahlásit u pokladny své FIS nebo KIS číslo

1. SC TEMPISH Vítkovice - FB Hurrican Karlovy Vary
Neděle, 17:00, SC Dubina Ostrava

Cena vstupenky 80 Kč - majitelé ZTP mají cenu vstupného za 40 Kč
Členové klubu mají na utkání vstup zdarma, Podmínkou je nahlásit u pokladny své FIS nebo KIS číslo