Ostravské hry vrcholí, velký dík patří městu i kraji

26. května 2024, Klub

Děkujeme za podporu všech partnerů

Třetí ročník florbalového turnaje odstartoval už v pátek 24.5.2024 a i letos se celá sportovní akce těší hojné návštěvnosti. Vedle týmů ze všech možných koutů České republiky na turnaj zavítalo i několik týmů ze Slovenska. I vítkovická stopa je na celém florbalové klání znatelná. Naši Rytíři a Rytířky mají své početné zastoupení ve všech kategoriích, které se turnaje letos účastní.

Neděle 26.5. je posledním dnem celého turnaje a už dnes se všechny kategorie dočkají svých vítězů. Jak si vedou naši vítkovičtí florbalisté a florbalistky a na které haly je můžete přijít podpořit v boji o vítězné pozice můžete sledovat na stránkách Ostravských her: https://ostravskehry.cz/florbal/homepage

Finanční i materiální prostředky, které jsou věnovány dětem a sportu nikdy nepřijdou vniveč, a proto bychom na tomto místě chtěli poděkovat všem partnerům akce, kteří využili své zdroje a podpořili tuto sportovní akci. Speciální dík patří Statutárnímu městu Ostrava a celému Moravskoslezskému kraji za podporu v podobě finančních prostředků, které významně napomohly v celé organizaci a zajištění všeho potřebného pro hladký a pohodový průběh celého turnaje. Pomoci a spolupráce si nesmírně vážíme a pevně doufáme ve společném udržení této tradice i do budoucna.