Nový výkonný manažer pro vítkovický florbal

19. července 2024, Tisková zpráva

Florbal Vítkovice | Tisková zpráva

Na základě proběhlého výběrového řízení přivítal klub do svých řad nového člena na pozici výkonného manažera. Mgr. Michal Trajkov, kterého může veřejnost znát mj. jako člena České asociace amerického fotbalu a také díky jeho dosavadní působnosti ve sportovním klubu Ostrava Steelers, bude ve Vítkovicích nově zastávat pozici výkonného manažera. V kooperaci se správní radou bude organizovat a řídit činnost elitních kategorií a řídit a organizovat celkovou trenérskou složku v klubu. Jeho činnost bude mít zároveň výrazný přesah i do oblasti klubového marketingu, kdy bude zodpovídat za agendu spolupráce s partnery a celkovou propagaci klubu. Po vzájemné dohodě podepsaly obě strany smlouvu o spolupráci na dobu pěti let.

„Jsem velmi rád, že jsme se klubem domluvili a mohu tak působit v jednom z nejlepších florbalových klubů, které zde máme. Vím, že vstupuji do organizace, která již několik let dokazuje svou sílu a velikost v každém soutěžním ročníku. Pevně věřím, že dopomohu k tomu, aby klub nadále vzkvétal a dosahoval nejvyšších možných příček ve všech soutěžích. Budu se určitě chtít zaměřit na práci s mládeží, protože ta je naše budoucnost a musíme ji rozvíjet,“ okomentoval svůj vítkovický pracovní start Michal Trajkov.

„Pro nás je cenné, že Michal přichází ze sportovního prostředí, kde je za ním vidět obrovský kus práce. Dá se říci, že se významně podílel na tom, jak dnes vypadá klub amerického fotbalu Ostrava Steelers, a to je Michalova skvělá vizitka,“ vyjádřil se k nové posile Mgr. Tomáš Krásný, prezident klubu.