Sezóna 2024/25 je za rohem! Zajistěte si svou permanentku!

28. srpna 2024, Klub

Výhodnější vstupné a benefity k tomu navíc

S nadcházející sezónou 2024/2025 přinášíme jedinečnou příležitost zajistit si místo na všech domácích zápasech a stát se pevnou součástí naší vítkovické rodiny. Permanentky na novou sezónu jsou nyní v prodeji!

Co vám permanentka přinese?

  • Vstup na všechny domácí zápasy: Buďte u toho, když naše týmy bojují o vítězství na domácím hřišti. Užijte si atmosféru zápasů bez starostí s kupováním jednotlivých vstupenek. Platí i pro zápasy Champions Cup a play-off.
  • Výrazná úspora: Zakoupením permanentky získáte cenově výhodnější vstupné ve srovnání s nákupem jednotlivých lístků.
  • Exkluzivní dárek: Každý, kdo si zakoupí permanentku, obdrží jako bonus dárkové vouchery od našich partnerů – Crazy Ride, Fatpipe a Mizuno. Tyto vouchery vám umožní nakoupit kvalitní sportovní vybavení, oblečení a další produkty či služby za zvýhodněné ceny.

Cena permanentek

  • Permanentka na zápasy mužů: 1 000 Kč
  • Permanentka na zápasy žen: 700 Kč

Permanentky jsou cenově výhodnou volbou pro všechny věrné fanoušky, kteří chtějí podpořit klub a hráče po celou sezónu. Ať už fandíte mužům nebo ženám nebo oběma!

Jak získat permanentku?

Napište si o svoji permici na e-mailovou adresu sekretariat@florbalvitkovice.cz a k vyzvednutí bude následně připravena na první domácím zápase.

Neváhejte a zajistěte si svou permanentku na sezónu 2024/2025 ještě dnes! Těšíme se na vás na hale, kde společně budeme fandit našim Rytířům a Rytířkám a užívat si skvělou sezónu plnou nezapomenutelných momentů.